Ga naar de inhoud

Hamster Glijbanenparadijs

  Voor geliefkoosde hamsters

  Jouw hamster die je al enige tijd koestert, houdt vast wel van wat avontuur, beweging en uitdaging. Dus lijkt het jou tijd om eens door het aanbod en de mogelijkheden te snuisteren om jouw geliefkoosde huisdier enig vermaak aan te reiken. Maar welk speeltuig ligt nu het dichtst bij jouw verwachtingen en de nieuwsgierigheid van een hamster? Een hamster glijbaan kan jouw trouwe huisvriend vast bekoren, maar voor wie graag zijn knaagdier in de watten legt, zijn er juweeltjes te vinden die nog veel meer in huis hebben. Een kleine bloemlezing van wat er zoal te ondekken is.

  De boomhut met glijbaan [Onze keuze]

  Heb je een echte klimmer in huis en hou je veeleer van een natuurlijke uitstraling, dan zal je voorkeur eerder uitgaan naar dit knaagdierhuisje op Bol.com. Naast een uitkijkpunt bevat het een klautertrapje met glijbaan, een belletje en schommel. Daarmee valt deze variant vanzelfsprekend wel iets groter uit dan het voorgaande model. Misschien wat prijzig voor wie enkel een hamster glijbaan zoekt, maar een must have voor wie graag zijn huisdier vertroeteld en er meteen een eyecatcher in huis bij wil.

  Het instapmodel

  Een aardig, in pastelkleuren geverfde hamster glijbaan, die er erg basic maar praktisch uitziet, kan je voor een zacht prijsje vinden op Amazon. Het is gemaakt van eco-bordmateriaal en bevat naast een trap en glijbaan, ook nog twee schuilplaatsjes. Of misschien zit je hamster wel graag op het dak om alles vanuit de hoogte te bekijken.

  De speeltuin

  Als de kinderen het voor het kiezen hadden, dan kwamen ze vast uit bij dit hamsterhuis op Amazon. Eveneens gemaakt van hout, maar hier en daar voorzien van een likje verf, is dit vast een aantrekkelijke uitvoering. Het omvat een nest- en verstopplaats, een bel, ladder en een waanzinnig snelle glijbaan. Maar met name de klimwand ziet er uitnodigend uit voor jouw energieke durfal.

  Waar je ook jouw oog op laat vallen, vertrouw op jouw eigen smaak en voorkeur. Bovenal ken jij je hamster het best. Mocht je onverhoopt jouw gading niet vinden in bovenstaande selectie, dan hopen we van harte dat het jou heeft laten inspireren.