Ga naar de inhoud

Karat 60

129,00

Een glazen hamsterkooi voor je dwerghamster! Een blije dwerghamster begint bij het juiste verblijf.

De Karat 60 is een kooi met een uniek concept, namelijk de glazen onderbak waardoor je compleet zicht kan hebben op je knaagdier. Let op: deze kooi is geschikt voor dwerghamsters en muizen

Artikelnummer: 8010690117775 Categorie:

Kenmerken van de Karat 60
Deze kooi is voorzien van een glazen onderbak. Deze onderbak is te vullen met een dikke laag bodembedekking. Dit stimuleert het graven en zo kan je als toeschouwer zien hoe je hamster zijn gangen aan het graven is.

Ook bevat de kooi houten planken (behandeld met een vloeistofbestendige lak zodat nattigheid er niet in trekt) waarmee je hamster of muis door de kooi kan navigeren. Deze plateaus creëren een groter leefoppervlakte en worden verbonden met de ladders.

De bovenkant van de kooi is gemaakt van robuuste zwarte tralies met een kleine afstand tussen de tralies zodat je huisdier hier niet doorheen kan kruipen.

De Karat 60 is een complete kooi inclusief accessoires. Zo bevat de kooi een slaaphuisje, voerbakje, waterflesje en een looprad. Ook zitten er vier plastic voetjes bij om de kooi stevig neer te kunnen zetten.

Het bovenste traliewerk kan worden losgehaald van de glazen bak om zo het schoonmaken makkelijker te maken. Als laatste bevat de kooi ook meerdere deurtjes om zo makkelijk bij de inhoud van de kooi te komen als je bijvoorbeeld het voer wilt bijvullen of je knaagdier uit de kooi wilt halen.

De Karat-reeks van Ferplast is beschikbaar in drie maten.
De Karat 60 is de kleinste kooi met een afmeting van 59,5 x 39 x 52,5 cm.

Kleur

Zwart

Gewicht (g)

Voor binnen of buiten

Verpakking lengte (mm)

Verpakking hoogte (mm)

Verpakking breedte (mm)

Type knaagdier

Product gewicht (gram)

Materiaal

Product hoogte (cm)

Product breedte (cm)

Product lengte (cm)

Type dier

Geschikt voor transport

Opvouwbaar

Vorm

Verpakkingsinhoud

Merk

Ferplast

Speciaal

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Karat 60” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *