Meteen naar de inhoud

Ferplast Karat 100

247,95

Een fijne kooi voor je (dwerg)hamster, gerbil of muizen
Een blije hamster, gerbil of muis begint bij het juiste verblijf. De Karat 100 is een kooi met een uniek concept, namelijk de glazen onderbak waardoor je compleet zicht kan hebben op je knaagdier.
Let op: deze kooi is geschikt voor Syrische hamsters en dwerghamsters.

Artikelnummer: 8010690117799 Categorie:


Kenmerken van de Karat 100
Deze kooi is voorzien van een glazen onderbak. Deze onderbak is te vullen met een dikke laag bodembedekking. Dit stimuleert het graven en zo kan je als toeschouwer zien hoe je hamster zijn gangen aan het graven is. Ook bevat de kooi houten planken (behandeld met een vloeistofbestendige lak zodat nattigheid er niet in trekt) waarmee je hamster of muis door de kooi kan navigeren. Deze plateaus creƫren een groter leefoppervlakte en worden verbonden met de ladders.

De bovenkant van de kooi is gemaakt van robuuste zwarte tralies met een kleine afstand tussen de tralies zodat je huisdier hier niet doorheen kan kruipen.
De Karat 100 is een complete kooi inclusief accessoires. Zo bevat de kooi een slaaphuisje, voerbakje, waterflesje en een looprad.

Ook zitten er vier plastic voetjes bij om de kooi stevig neer te kunnen zetten. Het bovenste traliegedeelte kan worden losgehaald van de glazen bak om zo het schoonmaken makkelijker te maken. Als laatste bevat de kooi ook meerdere deurtjes om zo makkelijk bij de inhoud van de kooi te komen als je bijvoorbeeld het voer wilt bijvullen of je knaagdier uit de kooi wilt halen.

De Karat-reeks van Ferplast is beschikbaar in drie maten. De Karat 100 is de grootste kooi met een afmeting van 98,5 x 50,5 x 61,5 cm.

Kleur

beige

Materiaal

, ,

Opvouwbaar

Geschikt voor transport

Type dier

Product lengte (cm)

Product breedte (cm)

Product hoogte (cm)

Gewicht (kg)

Type knaagdier

,

Voor binnen of buiten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ferplast Karat 100” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *