Ga naar de inhoud

Criceti 100

104,95

Een ruime kooi voor je (dwerg)hamster
Het houden van een hamster begint natuurlijk bij de aanschaf van de juiste kooi. De Criceti 100 van Ferplast is een ruime hamsterkooi voor jouw knaagdier.
Let op: deze kooi is geschikt voor (dwerg)hamsters.

Artikelnummer: 8010690149417 Categorie:


Kenmerken van de Criceti 100
Deze kooi is voorzien van een grote plastic onderbak wat ervoor zorgt dat de bodembedekking niet gemakkelijk uit de kooi kan vallen. De bovenste helft van de kooi is gemaakt van witte tralies met een extra dak dat kan worden geopend.

De kooi is verdeeld in drie verdiepingen, dankzij de trappen kan je hamster door de kooi navigeren. Op de plateaus kan je hamster eten, drinken en spelen terwijl je knager in de onderste helft van de bak zich lekker in kan graven en kan rusten.

De Criceti 100 is een complete kooi en wordt geleverd met een huisje, voerbakje, waterflesje en een looprad. Afhankelijk van je eigen voorkeuren (en die van je dier) kan je de kooi inrichten zoals je zelf wilt. De kooi is gemakkelijk en snel schoon te maken dankzij de afneembare bodem.

Deze kooi is modulair, wat wil zeggen dat je de kooi kunt combineren met andere kooien, buizen of accessoires van Ferplast om de leefruimte van je hamster te vergroten.

De Criceti-reeks van Ferplast is bij Pets Place beschikbaar in drie maten. De Criceti 100 is de grootste kooi met een afmeting van 95 x 57 x 50 cm.

Kleur

grijs

Materiaal

,

Opvouwbaar

Geschikt voor transport

Type dier

Product lengte (cm)

Product breedte (cm)

Product hoogte (cm)

Gewicht (kg)

Type knaagdier

,

Voor binnen of buiten

Merk

Ferplast

Speciaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Criceti 100” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *