Ga naar de inhoud

Ferplast Favola Review

  Ferplast Favola Hamsterkooi - Zwart - 60 x 36,5 x 30 cm

  ★★★★★
   op voorraad
  Bol.com
  laatst bekeken op 4 april 2024 18:05

  Eigenschappen

  Kleur Transparant Zwart
  Materiaal Plastic
  Opvouwbaar Nee
  Geschikt voor transport Nee
  Type dier Knaagdier
  Product lengte 60 cm
  Product breedte 36,5 cm
  Product hoogte 30 cm
  Product gewicht 3650 gram
  Gewicht 3000 g
  Type knaagdier Hamster
  Verpakking breedte 470 mm
  Verpakking hoogte 294 mm
  Verpakking lengte 709 mm
  Verpakkingsinhoud Favola Hamsterkooi Transparant -Flesje - Voerbakje - Ladder - Wiel - Plateau - Klemmen - Montage Handleiding
  Voor binnen of buiten Voor binnen
  Vorm Rechthoek

  Een fijne kooi voor je dwerghamster of muizen
  Een blije dwerghamster of muis begint bij het juiste verblijf. De Flavola is een kooi met een uniek concept, namelijk de glazen onderbak waardoor je compleet zicht kan hebben op je knaagdier.
  Let op: deze kooi is geschikt voor dwerghamsters en...


  De Favola kooi is één van de meest verkochte hamsterkooien van Ferplast en wordt beschouwd als de ideale hamsterkooi voor je dwerghamster. In dit artikel heb ik de Ferplast Favola Hamsterkooi onder de loep genomen.

  Geen zin of tijd om de hele review te lezen? Klik dan hier.

  Ik heb onder andere gekeken naar basis zaken, zoals afmeting, prijs, kwaliteit en extra hamster accessoires. Daarnaast heb ik gekeken in hoeverre de hamsterkooi voldoet aan de adviezen van het LICG

  Voor- en Nadelen van de Ferplast Favola

  De hamsterkooi heeft een uniek ontwerp door de glazen onderbak, hierdoor kun je in principe alles zien wat je hamster aan het doen is. De Ferplast Favola is een complete hamsterkooi die je hamster van alle gemakken voorziet. De Favola Ferplast hamsterkooi heeft een tweede verdieping met een oppervlakte dat bijna evengroot is als de onderkant. De hamsterkooi is modulair. Dit houdt in dat je de Ferplast Favola hamsterkooi kunt uitbreiden met extra leefruimte voor je hamster. Wij raden aan om dit te doen om zo een geadviseerde oppervlakte van meer dan 3500 vierkante centimeter te creëren voor je hamster.

  We kunnen niet vaak genoeg zeggen dat een geschikte hamsterkooi bijdraagt aan het welbevinden van je hamster.

  Met twee verdiepingen is voldoende bewegingsruimte voor de hamster. Ook zal het loopradje in de kooi jouw hamster genoeg mogelijkheid tot beweging geven, hamster zijn daar dol op!

  Ook houden hamsters er van om zich af en toe lekker terug te trekken. Daar is het slaaphuisje dat bij deze Favola hamsterkooi geleverd wordt ideaal geschikt voor. Naast deze bijgeleverde accessoires biedt de Favola hamsterkooi ook genoeg ruimte voor extra accessoires voor je hamster. Dus mocht je nog extra speeltjes of accessoires willen aanschaffen voor jou hamster dan kan dat ook!

  De hamsterkooi is gemaakt door Ferplast, een toonaangevend Italiaans bedrijf in de markt van hamsterkooien. De hamsterkooi is geschikt voor een dwerghamster.

  We hebben de voordelen en nadelen van de Favola Ferplast hamsterkooi voor je op een rijtje gezet:

  Voordelen

  • Doorzichtige onderkant.
  • Twee verdiepingen.
  • Komt inclusief slaaphuisje, voerbakje, waterflesje en een looprad.
  • Modulair, dus je kunt de leefruimte vergroten.

  Nadelen

  • Aan de kleine kant
  • Tralie knagen mogelijk
  • Hamster is moeilijk te pakken door de opening aan de bovenkant
  • Niet geschikt voor Syrische Hamster

  Waar kan ik de Ferplast Favola kopen?

  Ferplast Favola in elkaar zetten

  De kooi is modulair, dat wil zeggen dat de kooi opgebouwd kan worden uit meerdere Ferplast onderdelen. Het in elkaar zetten de ferplast favola hamsterkooi is eenvoudig. De glazen onderbak is het onderstuk van de hamsterkooi. Vul de onderbak met voldoende hamster bodembeddeking. Vervolgens zet je hier het bovenstuk op, de zwarte tralies. Vervolgens is het taak om de accessoires te plaatsen, zoals het trappetje van de glazen onderbak naar boven, het looprad, waterflesje, huisje, voerbakje en andere accessoires die je voor je hamster hebt.

  Conclusie

  De Ferplast Favola is een hamsterkooi met een prachtige uitstraling. De kooi bestaat uit twee verdiepingen, heeft een glazen onderkant, komt met velen accessoires en is modulair. Mocht je niet van plan zijn de leefruimte van de kooi te vergroten adviseren wij te kijken op onze site naar een grote hamsterkooi. Mocht je de hamsterkooi willen uitbreiden en zo extra leefruimte maken voor je hamster dan is dit een uitermate geschikte hamsterkooi voor een dwerghamster.