Ga naar de inhoud

Hamsterkooi met Buizen

Beste Grote hamsterkooi met buizen

Ferplast Hamsterkooi Duna Fun Large

★★★★★
 op voorraad
Bol.com
laatst bekeken op 19 juli 2024 18:44

Eigenschappen

Hamsterkooi Met Buizen
Afmeting 46 x 71.5 x 41 cm

De Duna Fun Large is een grote speelplaats voor uw hamster of muis. In het verblijf zit alles wat uw kleine knager nodig heeft om zich te vermaken. De Duna Fun Large wordt geleverd met tunnel, loopwiel, voerbakje, drinkfles, trapjes en slaapplaats.


Tijdens het onderzoek naar de beste hamsterkooi met buizen heb ik gekeken naar de grootte, buizen en kwaliteit van de hamsterkooi. De Hamsterkooi Duna Fun Large van Ferplast is verreweg de fijnste hamsterkooi voor je hamster onder de hamsterkooien met buizen. Met een bodemoppervlakte van 3289 cm², is deze kooi groter dan alle andere hamsterkooien. Deze hamsterkooi is hierdoor geschikt voor een dwerghamster.

Hamsterkooi met Buizen en Verdiepingen

Wil je een hamsterkooi met buizenstelsel en meerdere verdiepingen? Dan hebben we goed nieuws. Bekijk de onderstaande selectie, en dan weten wij zeker dat er een geschikte hamsterkooi met buizen voor je tussen zit. Hamster buizen zijn een leuke accessoire voor je hamsterkooi.


Merk op dat de diameter van de hamsterbuis alleen geschikt is voor kleine hamstersoorten.

Hamsterkooi buizen los

Wil je hamster buizen kopen? Dat kan. Hamsterkooi buizen los zijn ook te koop. Zo kun je van hamsterkooi buizen van Ferplast kopen. Hiermee kan je jouw huidige buizenstelsel uitbreiden. Let wel op dat je de buizen van het zelfde merk koop, zo weet je zeker dat de buizen op elkaar passen. Zo passen de hamsterkooi buizen van Ferplast niet op de buizen van Voltrega. En de buizen van Savic niet op die van Voltrega.

Hamsterkooi met buizen in elkaar zetten

Er wordt aangebeld thuis. Je doet de voordeur open, het blijkt de postbode. Hij geeft je een middelgroot pakketje en wenst je er veel plezier mee. Het is de hamsterkooi met buizen die je besteld had. Hij zag er zo mooi uit op de product foto. Maar dan kom je er achter dat je de hamsterkooi met buizen in elkaar moet zetten. Nu vraag je jezelf of hoe moet ik een hamsterkooi met buizen in elkaar zetten?

Laat ik je geruststellen, het is eenvoudiger dan je zou denken. Voordat je de hamsterkooi buizen kunt bevestigen, moet je de buizen in elkaar klikken. De buizen kun je namelijk gemakkelijk aan elkaar klikken met een bevestigingsring. Deze plaats je tussen de twee buizen. Mocht de ring niet loskomen bij het uit elkaar halen, dan helpt het om de buis in lauw warm water te leggen.

Andere buizen hebben gaatjes en puntjes aan de uiteinden van de buizen. Door de buizen in elkaar te schuiven, klikken ze aan elkaar vast. Schuif de buizen goed in elkaar. Wanneer de buizen heel strak zitten en niet gemakkelijk loskomen, kun je proberen de buizen te draaien terwijl je ze lost trekt.

Het zou kunnen voorkomen dat je de buizen van de hamsterkooi moet schoonmaken. Pak de hamster buizen set uit de kooi, en maak de goed schoon met Dreft. Laat de buizen goed drogen en plaats de buizen terug in de hamsterkooi.

Roze hamsterkooi met buizen

Wie op zoek is naar een roze hamsterkooi met buizen heeft geluk. Er zijn 5 roze hamsterkooien met buizen en verdiepingen waar je uit kunt kiezen.

Ben op je zoek naar een hamsterkooi zonder buizen? Bekijk dan alle andere hamsterkooien.